HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Embergyűlölet, népirtás, Molnár F. Árpád és a Hírháttér

2010.02.25. 00:41 Molnár F. Árpád

Tánczos Krisztina (keresztyén emberjogvédő, újságíró, Echelon-tanú)

 

Montázsunkon Barack Obama, kopasz zsolt kecskeméti halálügyész, Kurimay Tamás MPT-elnök és Kovács Tamás legfőbb halálügyész.
(A teljes mérethez a képre kattintson!)

A 60-as évek elején sok tudós olyan tanulmányokat készített el, amelyek tudományosan bebizonyították, hogy az emberi természetben ott rejlik az embergyűlölet, a territoriális gyilkos ösztön. Ezeknek a tanulmányoknak az egyik jeles képviselője Konrad Lorenz etológus, akinek tanulmánya 1963-ban készült el. A tanulmány kapcsán, akkoriban és ma is nagyon sok politikai erő érezte találva magát Lorenz tanaival kapcsolatban, leginkább az amerikai antropológusok és etológusok támadták, de éppen azért ők, mert még 1968-ban Amerikában a fajgyűlölet törvénybe volt iktatva. Ma már egyértelműnek tűnik számunkra, hogy Konrad Lorenz nagy műveltségű tudós tanai igazolást nyertek.

Az emberiség történelme tele van népirtásokkal, diszkriminációkkal. Amerikában számos olyan kísérlet folyt, melyek azt bizonyították be, hogy az embergyűlöletet  a politikai hatalom a társadalomban bármikor bevezetheti. A fentiek igazolására elgondolkodhatunk az 1990-től Európa szívében csaknem 10 évig zajló délszláv háborún. Több százezer embert, gyereket azért végeztek ki brutális módon, mert más kultúrához tartoztak. Ruanda a hutuk és a tuszik mészárlását, mely faj alapon történt, több százezer ember brutális kivégzését eredményezte, holott mindkettő népcsoport fekete volt. Az emberi jogok küzdelmében a rendszerváltás sem hozott fordulatot. Többnyire azért, mert minden európai ország terhelt emberi jogok megsértésével! Franciaországban gettósodnak az arabok lakta külvárosok. Angliában az írek folytatnak kemény harcot az önrendelkezési jogaikért saját szülőföldükön az angolokkal. Spanyolországban a bankok, Kelet-Európában a rendszerváltás után felütötte fejét a fasizmus. Az Európai Uniónak nincs jogosítványa ahhoz, hogy  Európában az emberi jogokkal foglalkozzon. Ez egy hallgatólagos egyezség, ha az egyik ország nem szól a másik jogsértéseiről, akkor a másik sem fog. Romániában többször bántalmaztak magyarokat ártatlanul. Szlovákiában az állam által kondicionált fiatalok brutálisan bántalmaztak több magyar fiatalt, mert magyarul beszéltek, köztük Malina Hedviget is súlyosan megverték. Itt tetten érhető a politika befolyása, a fasiszta fiatalok a politika uszítására cselekednek, ha nem volt elég a verés akkor hoznak olyan törvényeket, hogy nem engedik a magyarokat ősi szent földjükön magyarul beszélni, mert azt súlyos pénzbüntetéssel sújtják.

Az EU csak úgy, mint a brutális  délszláv  háborúban is tehetetlen és jóváhagyják az embertelen törvényeket, Magyarországon a szegények és a romák helyzete ember jogilag rendkívül mélyponton van. A cigányokat üldözni kell, börtönbe kell csukni, mert ez a szó németül bűnözőt, csavargót, tolvajt, gyilkost jelent. Ezért ezt a megnevezést  ragasztották rá a magyarországi romákra. Hazánk is elhíresült a gyűlöletből fakadó megtervezett cigány gyilkosságokról. Gyűlöletből sok ártatlan életét oltották ki különös kegyetlenséggel.

     TÖRVÉNYTELENSÉGRŐL, ESZEVESZETT GYŰLÖLETRŐL tesz TANÚBIZONYSÁGOT a VILÁG HATALMI "ELITJE", amikor egy MÉDIÁT és annak VEZÉR EGYÉNISÉGÉT a LEGKÉPTELENEBB HAZUGSÁGOKKAL VÁDOLJA, mindent elkövetnek az ELLEHETETLENÍTÉSÉRE; a bűne az, hogy a VILÁGON EGYEDÜL olyan LELEPLEZÉST, TÉNYFELTÁRÁST hoz nyilvánosságra, amit még a VILÁGON SENKI NEM MERT. Nevezetesen A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁRÓL ÉS MOLNÁR F. ÁRPÁD FŐSZERKESZTŐRŐL VAN SZÓ. Azzal nem számoltak, hogy az EGÉSZ VILÁGON  NÉZIK, OLVASSÁK, HALLGATJÁK a MÉDIÁT ezért BÁRMENNYIRE IS SZERETNÉK KIVONNI A FORGALOMBÓL, NEM TEHETIK egyrészt azért, mert MEGVÉDJÜK, a LEGFŐBB OK PEDIG: az Ő SZEMÉLYE ELRENDELTETETT.

 


Tánczos Krisztina a tömeggyilkosok által üldözött Bibliával a kezében.

ISTEN ÁLDÁSÁT KÉRJÜK MINDEN TEVÉKENYSÉGÉRE!!!!!!!!!!!

Üdvözlettel: Krisztina

Tánczos Krisztina korábbi cikkeiből, filmjeiből:
2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről
2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról
2009-08-12. - "Itt a tizedelés csúf évada" - Tánczos Krisztina legújabb hatalmi kijelentése
2009-05-18. - Kijelentések és versek a Megprófétált és felépült Echelonról
2009-05-08. - Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!
2009-04-17. - A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása
2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig (Film, 39 perc)
2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szombathely fasizmus kecskemét keresztény anarchia sátán gyűlölet emberi jogok nácizmus népirtás molnár f árpád tánczos gábor körmend fajgyűlölet genocídium cigánygyilkosságok újságíróüldözés hírháttér multimédia tánczos krisztina konrad lorenz

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr381788399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Obama túl sokat szív és iszik 2010.03.03. 17:00:07

Orvosai szerint Barack Obamának nem csak a dohányzásról kéne leszoknia, hanem az alkoholfogyasztást is mérsékelnie kellene. A választási győzelem után első alkalommal elvégzett, a 48 év felettiek számára kötelezően előírt orvosi vizsgálat alapján úgy t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása