HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A politikai bűnözés virtuális világáról

2007.09.28. 13:49 Molnár F. Árpád

A korrupciós ügyek - így a Zuschlag-ügy kapcsán is - sokan vannak, akiket még mindig lehet olyasmikkel altatni, hogy ezekről a bűnszervezetben elkövetett bűntettekről nem tud mindenki, aki az adott pártokon belül van, valamint a média. Azaz a sajtó jobb- és baloldalon, a pártok jobb- és baloldalon. Virtuális világban a média úgy játsza a tudatlant és a tájékozatlant ügyről ügyre, naponként, mint az ATV-s, teljesítményére hivatkozva az államvédelmi lobbik által megjutalmazott Kálmán Olga az érdeklődő, tájékozatlan, becsületes és független riportert alakítva.

Azonban virtuális országgal szemben - ahol a gyávákat és az államvédelemben sürgő-forgókat jutalmazzák - tényleg csak a legkirekesztettebbek nem tudják, hogy itt mindenki tud mindenről, és a közéleten belül semmi sem marad titokban.

A napokban egymástól független ügyek, egymástól független tanúi hívtak egy másik városba, hogy kormánykorrupciós és más politikai bűnügyekről számoljanak be. Ezen közben találkoztam egy dúsgazdag üzletemberrel, aki Gyurcsány Ferencnek dolgozik. Egyetlen példa, de eklatáns példája a rendszernek. Ugyanis ahogyan ez az illető, úgy mindenki, aki csak jól menő, vagy nem túl ramaty vállalkozással rendelkezik, a korrupciós ügyek és a kormányzat, valamint az ellenzék részéről szervezett bűntetteknek olyan irdatlan garmadáról tud beszámolni, amivel egy magamfajta ember tanúnként is egy-egy könyvet tudna teleírni. Igen: tanulja meg végre mindenki, akinek nem jut több, csak amennyi a médiában megjelenik, kapcsolatai pedig nincsenek, hogy az olajügyekről, az autópályaépítésekről, az öszödi birtokról, a kecskeméti MSZP-s-Fideszes politikai maffiáról, mely egyetlen blokk két bandával, a közbeszerzésekről és pályáztatásokról, melyekben egyetlen sincs(!), ami valódi pályáztatás lenne, mindenki tud!

Itt nincsenek titkok, nincsenek rejtett dolgok. Aki nem érdeklődik, csak jár-kel az országban, vagy vannak kisebb vállalkozó ismerősei, rengeteg olyan információra tesz szert Gyurcsány Ferencig és Orbán Viktorig bezárólag, amik a médiában a jól fésült, nesze-semmi-fog-meg-jól Kálmán Olgák előtt ehhez képest is százszor akkora mennyiségben, de ezredakkora minőségben sem jelennek meg, mert a média - így a teljesítményeket káderi perrendtartás szerint megjutalmazók - nem tűri meg a becsület és a tisztesség semmiféle formáját sem maga között. A minőséget kirekesztik, a selejtet pedig alkalmazzák és megjutalmazzák.

Az ember annak idején - ha nyomozni indult - lépten-nyomon Pintér Sándor volt belügyminiszter nevébe botlott. Ma Gyurcsány Ferenc a sláger. Ez azért van, mert Gyurcsány előtt Pintér Úr volt a legfeltűnőbb, aki rengeteg piacot bitorolt, most viszont nincsen az országban zajosabb bűnelkövető és keresztapa Gyurcsány Ferencnél (nem hanyagoltam Pintér Urat sem). Mindenki mondja, mindenki rengeteg részletet ismer arról, Gyurcsány Úr kikkel, hol, mennyiért, milyen csalásokban, bűntettekben, megállíthatatlanul, mindenki tudtával, mindenki orra előtt. Benne az ügyészség, a párt és annak tagjai, a vállalkozók orra előtt, a média legszélesebb nyilvánossága előtt.

Nézzük csak meg azt a Medgyessy-Gyurcsány-ügyet, amit helytelenül Zuschlag-ügynek nevezett el a bértollnoki, gyávaságában örökké hitvány, Rajk előtt és Rajkot követően is szüntelen örökösödéssel hazaáruló, silány, az ártatlanokat Gulágokra és haláltáborokba juttató, börtönökbe vettető, az igazakat leölető, a tolvajoktól és gyilkosoktól hemzsegő média. Mindenki tudja, hogy Zuschlag-ügy nincs, mert ha csak a Sportminisztériumot nézzük, akkor azon belül Zuschlag helyett Gyurcsány-ügy van, amely szintén nincsen Medgyessy Péter nélkül. Ez egy blokk, egy csapat, ahol minden a másik orra előtt és tudtával zajlott és történik. A részleteket kibeszélik, a hiányzó részeket beillesztik. Egy klub, egy csapat; hát nincs itt ismeretlen láncszem, meg "nem-tudtam-róla" körülmény.

Emlékezzünk csak a 2000-es olajbizottságra, ahol elhangzott egy országgyűlési képviselő szájából, hogy nincs az az államtitok, amit fél órán belül ne tudna mindenki - természetesen pártállásra való tekintet nélkül. Mindenki mindent kibeszél, mindenki mindent elmond a másiknak, és semmit titokban tartani nem lehet.

Ahogy pár évvel ezelőtt, amikor még az Interneten szinte egyáltalán nem létezett minőség, csak a Dávid Ibolyák ízlésének megfelelő államvédelmi cikkek és a médiától elbutult hozzászólások, mondta kivételből egy személy, mely szavakat aztán a buzgó államvédelem - egyéb anyagokkal egyben - a bérmédia orra előtt levetetett az Internetről és államtitokká nyilvánított (azóta is ott található tengernyi újságíró és jogász, valamint médiaember számítógépén és fiókjában):

Nem létezik több maffia, csak egy. Csak egyetlen maffia létezik; egy párt. És ez a Párt nem szorítható a magyar határok közé, mert már nem léteznek országhatárok.

1 komment

Címkék: kálmán olga atv mszp fidesz maffia gyurcsány cenzúra mdf bíróság korrupció zuschlag orbán viktor kecskemét gyilkosság alkotmány dávid ibolya csalás medgyessy péter ügyészség igazságszolgáltatás államtitok közbeszerzés bűntett btk jogász állambűnözés koncentrációs tábor bértollnok bűnpártolás szervezett bűnözés hazaárulás oknyomozás államvédelem káder emberölés sikkasztás gulág haláltábor bűnszervezett pintér sándor rajk lászló olajbizottság

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr29179693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izsák 2007.11.13. 13:56:25

Az ország a vesztébe rohan ha ezeket a pártokat támogatja. Összeomlás veszélyezteti az országot. Bűnöző vezetésű a társadalom ,de a lakosság csak szolga. 10ÉVEN BELÜL ÉJHEZÉS, KÁOSZ,TÖMEG HISZTÉRIA,FOSZTOGATÁS,ENNI NEM LESSZ MIT. SZÁZ EZREK HALNAK MAJD ÉJHEN .KOPÁR KÍSÉRTET ORSZÁG LESSZ MAGYAR ORSZÁG ! NINCS KIÚT.
süti beállítások módosítása