HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Hírháttér-levél az Indavideonak a filmjeink betiltásával elévülhetetlen bűntetteket elkövetett antikrisztusok megfékezésére

2009.02.09. 20:36 Molnár F. Árpád

A Hírháttér levele az Indavideonak, a filmjeink betiltásával elévülhetetlen Emberiség elleni bűntetteket elkövető, tömegpusztító antikrisztusok megfékezésére

Tisztelt Indavideo,

tájékoztatásul közöljük, hogy Németh Sándor két filmünk [1 és 2 - a szerk.] Önök általi betiltásával és a háborús mészárlásokra való felszólításokkal mely bűncselekményekért állítható bíróság elé. Azért is tanácsoljuk az alább olvashatók alapos bevésését (melyek már a Hírháttér Multimédia főoldalán olvashatók), mert a filmek betiltásával több, köztük életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűntettet a filmek betiltásával Önök is elkövettek.
 
Felszólítjuk Önöket, hogy a továbbiakban erősen tartózkodjanak az Emberiség totális rabszolgasorba hajítását és kiirtását elősegítő, védelmező, szervező és szolgáló bűntettek elkövetésétől, mert az elkövetkezendő világváltozásokat nem lehet elhárítani.
 
Azt mondják: az Önök és átmeneti, tudjuk előre, hogy bukásra ítélt csatlósaik tettei - idézem -:
"A Világtörténelem legszégyenteljesebb pillanatai közé tartoznak."
 
Vegyék tekintetbe, hogy a világ legfőbb Hatalmának (nálunk Istennek Nevezik) védelméről és e világ jogi védelméről Önök mondtak le, mert mi senkit nem rúgtunk ki. A Hírháttér Multimédia fóruma pl. amilyen nagy, úgy egyetlen hozzászólás cenzúrázására sem került sor soha.
 
Molnár F. Árpád

--
Molnár F. Árpád, a világ Echelon-rendszereinek és az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére létrehozott Hírháttér Multimédia főszerkesztője.
http://hirhatter.com/
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Cím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 

NÉMETH SÁNDOR A HÁTTÉRHATALOM VÉDELMÉBEN ÉS AZ EMBERI FAJ KIIRTÁSÁRA A KÖVETKEZŐ FILMEKET PRÓBÁLJA BETILTATNI AZ EGÉSZ FÖLD BOLYGÓN (Filmjeink általa történt betiltatása már az Egyesült Államoktól Magyarországig terjednek, és csőstől kapjuk az életveszélyes fenyegetéseket a Hit Gyülekezete pártos tagjaitól és háború-párti, vérmes, Krisztus-ellenes cionistáktól): Németh Sándor és a Sátán országa (KLIKK!) ; A Hit Gyülekezete és világok Requiemje (KLIKK!).

A Btk. értelmében nem tiltható be olyan film, cikk stb., amely a Jogos védelem (Btk.: 29. §) hatálya alá tartozik (saját és/vagy mások testi épsége vagy élete védelmében született), nemhogy amikor a Németh Sándor által kiirtással üldözött Emberiség túléléséről van szó!

Németh Sándor a betiltatásokkal az alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntette keretében Bűnpártolást is elkövetett (244. § (3) a): 5 évig terjedő szabadságvesztés).

Mivel cselekménye közvetlenül arra irányul, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét megváltoztassa, bűntett miatt (Btk. 139. § (1)) 5 évtől 15 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Rombolás bűntettéért (hírközlő üzem megrongálása vagy használhatatlanná tétele) a Btk. 142. § (2) bekezdése értelmében 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hazaárulás bűntettéért (144. § (2)) 5 évtől 15 évig vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!

Az Emberiség-ellenes technológiák teregetésével szembeni fellépéssel elkövette a feljelentés elmulasztása bűncselekményt is (150. § (1)), amely 2 évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Háborús uszítás nagy nyilvánosság előtt elkövetett bűntettéért (Btk. 153. § (2)) 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Btk. 155. § (1) c) értelmében Németh Sándor a törvény szerint Népirtás bűntettéért is bíróság elé állítható:
"Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik", bűntettért 10-től 15 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Segítségnyújtás elmulasztásáért (Btk. 172. § (2)) 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az Echelon-fegyverek általi Emberkereskedelem elkövetőinek toborzásáért a 175/B. § bekezdései és 5. bekezdése értelmében 5-től 15 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

A 177/B. § (1) b) értelmében: Aki a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezések megszegésével közérdekű adatot hozzáférhetetlenné tesz vagy meghamisít, maximum 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Btk. 33. § (2) bekezdése értelmében Németh Sándor bűntettei nem évülnek el, minthogy azok Emberiség elleni bűncselekmények.

A Hírháttér köszönti Kedves Látogatóit a Való Világban.

 Nagyon ajánlott, előző cikkünk a témában:
 2009-02-09. - Hivatalos levél a Youtube-tól: Németh Sándor az Egyesült Államokban is betiltatta a Háttérhatalmat és őt leleplező filmünket!
 /A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
 Részlet: Németh Sándor akkor indított Föld méretű betiltó-támadásokat a Hírháttér ellen, amikor férfiak, asszonyok, kisgyermekek és idősek, valamint a polgári lakosság tömegei ellen elkövetett állami tömegmészárlásokat, államok által indított háborúkat - melyeket Németh Sándor Istennek tetsző tettnek nevezett - a Hírháttér említett filmjében a Sátán tetteinek neveztük, és filmünkben hamarosan a nyilvánosság számára is látható világtörténelmi szinten lelepleztük az Emberiség elektromágneses és tudati irányítását szabályozó, az Emberiség leuralására és elkárhoztatására kiépített tömeggyilkos, Babiloni Világrendszert.

3 komment

Címkék: izrael pokol németh sándor sötétség terrorizmus népirtás kárhozat btk világuralom hazaárulás echelon kapzsiság titokzatos nagy babiloni szajha hit gyülekezete sátán zsinagógája háttérhatalom júdásfaj hamis apostolok elévülhetetlen bűnök elmeirányító

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr83933260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnj777 (törölt) 2009.02.10. 14:36:57

Itt megáll az ész, eláll a szó.....
Mi a baja Molnár F. Árpádnak?????

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.02.11. 16:20:09

Kedves BNJ777,

igaz, ismétlés a tudás anyja. Tehát még egyszer:

NÉMETH SÁNDOR A HÁTTÉRHATALOM VÉDELMÉBEN ÉS AZ EMBERI FAJ KIIRTÁSÁRA A KÖVETKEZŐ FILMEKET PRÓBÁLJA BETILTATNI AZ EGÉSZ FÖLD BOLYGÓN (Filmjeink általa történt betiltatása már az Egyesült Államoktól Magyarországig terjednek, és csőstől kapjuk az életveszélyes fenyegetéseket a Hit Gyülekezete pártos tagjaitól és háború-párti, vérmes, Krisztus-ellenes cionistáktól): Németh Sándor és a Sátán országa (KLIKK!: www.hirhatter.com/nemeth_sandor_es_a_satan.htm ) ; A Hit Gyülekezete és világok Requiemje (KLIKK!: www.hirhatter.com/a_hit_gyulekezete_requiem.htm ).

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.04. 10:33:56

2009.11.09-én a TALMUD "törvényei" lépnek életbe: MAGYARORSZÁGON!!!

Előremenekül a rezsim: úgy módosítják a Ptk.-t, hogy ne lehessen elszámoltatni őket

Mögéje bújnak!Levelemet sürgős ügyben írom. Sürgős, mert 2009. nov. 9-én már lehet, hogy zárószavazás lesz az új Ptk.-ról. Ha az új Ptk. 5:86. §-át a jelenlegi tartalommal elfogadják, akkor nem lehet visszakövetelni az elfosztogatott nemzeti vagyont.

Eddig még senki nem vette észre, amire tegnap találtam rá. Ebben a rendelkezésben látom az okát az új Ptk. hatályba lépése siettetésének!!! (Az élettársi viszony megbotránkoztató szabályozása, meg a rokonházasság csak gumicsont.) Igyekeztem röviden összefoglalni, és remélem, hogy nem túl jogászias tehát érthető. A kiemelt szövegrészek összeolvasásával még jobban érthetővé válik, hogy miről van szó.

A lényeg, hogy tisztességtelenül elprivatizált állami vagyont csak a szerződés semmissé nyilvánítása útján lehet visszaszerezni. A semmisségről tudni kell, hogy: azt jelenti, hogy ha egy szerződés jogszabályba vagy a jó erkölcsbe ütközik, (vagyis ha gyomorforgatóan tisztességtelen), akkor az a szerződés érvénytelen. Az érvénytelenség megállapítását határidő nélkül lehet kérni, mert ami egyszer semmis, az nem fog megjavulni az idő múlásával sem. A semmis szerződésre alapított igény tehát nem évül el! A semmisség következtében érvénytelen szerződés jogkövetkezménye az eredeti állapot helyreállítása, vagy, ha ez már nem lehetséges, akkor a jogtalan állapot kompenzálása.

A jelenleg még hatályos Ptk. (1959. évi IV. tv.) (237. § (1) bekezdése egyértelműen kimondja, hogy
„Érvénytelen szerződés esetében a szerződéskötés előtt fennállott helyzetet kell visszaállítani.” A (2) bekezdés pedig ma még arról rendelkezik, hogy "Ha a szerződéskötés előtt fennállott helyzetet nem lehet visszaállítani, a bíróság a szerződést a határozathozatalig terjedő időre hatályossá nyilvánítja. Az érvénytelen szerződést érvényessé lehet nyilvánítani, ha az érvénytelenség oka – különösen uzsorás szerződés, a felek szolgáltatásainak feltűnő aránytalansága esetén az aránytalan előny kiküszöbölésével – megszüntethető. Ezekben az esetekben rendelkezni kell az esetleg ellenszolgáltatás nélkül maradó szolgáltatás visszatérítéséről." Hát ez az! Tehát, ha jelenleg semmissé nyilvánítanak egy privatizációs szerződést, mert a privatizáló nyilvánvalóan tisztességtelenül, bagóért szerzett egy milliárdos ingatlant, akkor kötelezhető arra, hogy a tisztességes vételárért a zsebébe nyúljon.
Az új Ptk. ezen a helyzeten változtat!

Az eredeti állapot helyreállításáról, vagy pénzbeli megtérítés elrendeléséről az új Ptk. "5:86. §-a rendelkezik.
Az (1) bekezdés szerint: "Érvénytelen szerződés esetén bármelyik fél kérheti a teljesített szolgáltatás természetbeni visszatérítését, feltéve, hogy maga is visszatéríti a számára teljesített szolgáltatást. A visszatérítési kötelezettség az elévülési vagy az elbirtoklási idő beálltától függetlenül terheli a szerződéskötés előtt fennállt helyzet visszaállítását kérő felet." Az eredeti állapot visszaállítását kérő fél elévülési és elbirtoklási idő beálltától függetlenül fennálló kötelességének kimondása elaltatja a felületes jogértelmezőt, mert ez azt a jogi látványosságot kelti, hogy semmisség esetén, – mint eddig – az eredeti állapot helyreállítása mindkét fél szolgáltatása esetén egyaránt határidő nélküli.

Az alábbiakban viszont kiderül, hogy miről van szó!

Az 5:86. § (2) bekezdés is nagyon szép, mert első olvasatra az derül ki belőle, hogy: "Ha a szerződéskötés előtt fennállott helyzetet természetben nem lehet visszaállítani, a bíróság elrendeli az ellenszolgáltatás nélkül maradt szolgáltatás ellenértékének pénzbeli megtérítését. Ezt a jogkövetkezményt alkalmazhatja a bíróság abban az esetben is, ha az eredeti állapot helyreállítása célszerűtlen." Ez alapján azt lehetne hinni, hogy, ha a bíróság semmisnek fog kimondani egy privatizációs szerződést, akkor majd arra fogja kötelezni a szemtelenül olcsón privatizáló felet, hogy utólag fizesse meg azt, amit tisztességes esetben meg kellett volna fizetnie. Utóbb vissza lehet követelni az ellenszolgáltatás nélkül maradt értéket (illetve annak mai értékű megfelelőjét). Csakhogy! A törvény indoklása kifejti, hogy " – tipikus esetben – dologszolgáltatás áll szemben pénzszolgáltatással, és ezek visszakövetelésének időbeli lehetősége eleve különböző." (Pl: az állam üzemet adott pénz ellenében.) A törvény indoklása nem vitatja, hogy az eredeti állapot helyreállítása címén a dologszolgáltatás (Pl.: az üzem) visszakövetelhető, mert a tulajdoni igény nem évül el.

És most figyelj!

Az indoklás kifejezetten kimondja, hogy: "2. A Javaslat az érvénytelenség jogkövetkezményeit koncepcionálisan új alapokra kívánja helyezni azokban a gyakori esetekben, amelyekben a szerződéskötést megelőző állapot természetbeni helyreállítására nem kerülhet sor.” Tehát szemben az eddigi joggal azt mondja ki, hogy a szerződéskötést megelőző állapot természetbeli helyreállításánál azt a pénzt, amivel a privatizáló alaptalanul gazdagodott, 5 éven túl már nem kell visszafizetni! Az indoklás pontosan így szól: "Az ellenszolgáltatás nélkül maradt szolgáltatás ellenértékének pénzbeni megtérítésére vonatkozó igény - mint egyfajta alaptalan gazdagodási igény – kötelmi természetű igény, és az általános elévülési időn belül érvényesíthető." Eszerint: ha például van egy jóerkölcsbe ütköző privatizációs szerződés pl.: 1990-ből, és ezt semmissé nyilvánítják, akkor az állam nem követelheti vissza azt az alaptalan gazdagodást, amihez a privatizáló hozzájutott! Ez az új Ptk. leglényegesebb szabálya.

Hol vannak a FIDESZ jogászai, miért nem vették eddig észre?

Az is igaz, hogy mindenféle figyelemelterelő vitákat csináltak az élettársi kapcsolatról, meg a rokonházasságról azért, hogy a zsákmány megtartását szolgáló „koncepcionálisan új alapokra helyezett szabályozás” a sorok között megbújjon, és törvényerőre emelkedjen. Nem igaz, hogy nem lesz a parlamentben legalább egy képviselő, aki ezt szóvá és vita tárgyává teszi!
P.G.
(Neményi.net)
Olvasónk hozzáfűzése: Kedves Kurucok! Kicsi kiegészítéssel kell, hogy éljek a fenti cikk kapcsán. Az említett vonatkozású törvényhely a magyar polgári törvénykönyvben polgári jogi eredetű. Tehát a MAGÁNJOGVISZONYOKBAN kell alkalmazni, az állami KÖZJOGI viszonyokban akkor alkalmazható, ha a kérdést törvény nem szabályozza. Mellérendelt viszonyban kell akkor alkalmazni a törvényt, ha a kérdést más törvény nem teljes körűen szabályozza.
A nagyobb probléma azonban ez:
Az Alkotmánybíróságnak van egy 2001-ben hozott határozata (kerestem, de nem találtam), amely egy képviselő ittas járművezetésével kapcsolatos büntetőügyben hozott. Az AB. határozat kimondja, hogy nem lehet a képviselőt a mentelmi jogának lejárta után olyan tettéért felelősségre vonni, amelyet képviselősége alatt követett el. Ez tehát azt jelenti, hogy a mentelmi jogot kiterjesztően kell értelmezni, azaz a képviselőt ezen tettek tekintetében a mentelmi jog élete végéig megilleti. Ezzel az AB tehát kimondta, hogy nem lehet felelősségre vonni azokat a képviselőket, akik képviselőségük ideje alatt ezt vagy azt a törvényt vagy mást megszavaztak, mert a mentelmi jog erre az időszakra sérthetetlenséget biztosít nekik. Igen ám. Csak hogy itt a csavar a történetben. Ugyanis a mentelmi jogot csak a Parlament Mentelmi Bizottsága függesztheti fel. Azonban ha a volt képviselőt akarják felelősségre vonni, a mentelmi jog kiterjesztő értelmezéséből eredően csak a mentelmi jog felfüggesztése esetén lehet megtenni, azonban a képviselőség megszűnésével nincs, aki a már nem létező, csak absztrakt mentelmi jogot felfüggessze. Ebből következőleg nem lehet a mentelmi jogot felfüggeszteni (mert nincs, aki jogosult lenne rá), így büntetlenül meg lehet úszni ezeket a cselekedeteket.
süti beállítások módosítása