HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Echelon-pusztítás; Kecskeméti politikai terrorizmus; Marilyn Manson és a vallás (Hírháttér Rádió-műsorok)

2009.07.04. 00:46 Molnár F. Árpád

A Hírháttér Rádió legújabb műsoraiból: Páratlan, soha nem publikált leleplezések, globális pusztító titkosszolgálati eszközök, eltussolt bűnszervezeti politikai botrányok, továbbá klasszikus zene, rockzene és keresztyénség, amit a pogányok kereszténységnek neveztek el.
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

 

2009-07-04. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye (klasszikusok, rock, vallás)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: A Győri Egyházmegye Sopron és környéke templomaira plakátokat helyezett el Marilyn Manson fellépése ellen, a következő szöveggel: "Tiltakozás Marilyn Manson amerikai sátánista soproni koncertfellépése ellen". Marilyn Mansonnak a soproni VOLT Fesztivál Nagyszínpadán való fellépése az egyházmegye vezetése szerint "lehetőséget ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre és az egyház, valamint szentségei gyalázására". A katolikus egyház győr-moson-sopron megyei szárnya arra kéri híveit, hogy imádsággal és böjttel könyörögjenek a rontások ellen. De vajon helyesen járnak el? Miközben Dubrovay László zeneszerzővel ismerkedhetnek, erre igyekszünk válaszolni.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2009-07-03. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A terrorista kecskeméti polgármester és örvénylő moslék maffia-bűnbandája
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt és Prokofjev/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Kecskemét mindig egyik központja volt a nemzetközi szervezett bűnözésnek, az olajmaffiától az orosz maffiáig. Itt randalírozott Igor Korol bérgyilkos, és itt cseperedett megyei főkapitányként, előbb Orbán Viktor, majd az MSZP védelme alatt a keresztapa Pintér Sándor belügyminiszter csicskája és üzlettársa, Gergényi Péter sortüzes. Itt, Kecskeméten, abban a városban, amelynek környéki erdeiben rengeteg nemzetbiztonsági (és maffia) bűnözés által meggyilkolt hulla hever a föld alatt. Zombor Gábor, Kecskemét hajléktalangyártó, korrupt és szociopata Fideszes polgármestere, aki az NBH helyi kirendeltségével és annak igazgatójával - sok egyéb mellett - immár két repülőgép elleni tömeggyilkos és életfogytiglanos terrorcselekmény eltussolásán is túl van, 100 millióra mert perelni egy vállalkozót, Varga Istvánt, mert egy a saját területén kifüggesztett transzparensre azt írta: "Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!" Látogassunk egy frappáns körsvenkre a korrupciótól, koncepciós perektől, gyilkosságoktól stb. bűzlő kecskeméti állampolitikai bűnözéssel Zombortól főnökéig, Orbán Viktorig és körbe, vissza a kecskeméti önkormányzatig, széles spektrumban. Kellemes tanulást és jó kikapcsolódást Mindenkinek!
KLIKK az oldalra! (45 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/
/Zene: Bozay Attila, Durkó Zsolt és Anton Bruckner/

(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le MP3-ban!)
Tartalom: Újra példátlan tényfeltárás, és még egy alapmű, világszínvonalon! Valerie B. Wolf zsidó elnökasszony történelmi leleplezései. Cathy O'Brien CIA-s programozott Echelon-victim. Echelon-áldozatok külföldön és Magyarországon, Echelon-áldozatokkal való személyes találkozások említésével. Az elmeprogramozás útját érintve egészen a hitleri koncentrációs táboroktól a mai alkalmazásokig és azok mennyiségéig. Szexuális visszaélések az amerikai kormány vezető arisztokratáitól Magyarország érintésével. Titkosszolgálati-háttérhatalmi beavatkozások és gyilkosságok Magyarországon. Echelon-üldözési és Echelon-transzmutációs metódusokból. : ALAPMŰ!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 kultúra fidesz orbán viktor művészet kecskemét kereszténység heavy metal rock and roll komolyzene klasszikus zene marilyn manson katolikus egyház háttérhatalom zeneirodalom emberprogramozás zombor gábor polgármester molinóper free letöltés kortárs zene

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr731225596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása