HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A Political Capital 200 milliót kapott az NBH-tól (Szakmai villámelemzés, nem 200 millió közpénzért, hanem ingyen és rögtön)

2010.03.08. 21:55 Molnár F. Árpád

Írta: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom: Molnár F. Árpád villámgyorsan kelt, éppen csak újraolvasott elemzése, grammatikailag szándékosan változatlan, javítatlan formában publikálva, ahogyan szélsebes leírását követően azonnal elküldetett a CEMP-csoporttól és az Info Rádiótól a Political Capital-en át a katonai és polgári titkosszolgálatokig, valamint a külföldi nemzetbiztonsági állami szervezetekig és más levelezőlistákra.

 


Juhász Gábor, közpénzen kitartott roma sorozatgyilkos, repülőrobbantó és civilek tömegeit óceánba fullasztó terrorista és háttérhatalmi, illuminátus, political capital-es tömeggyilkos pszichopata, és feltehetőleg pszichotikus elmebeteg bűnöző.

Molnár F. Árpád villámelemzése:

A Political Capital (PC) (nevében politikai stb. tanácsadó és elemző cég) közel 200 milliós közpénzű megbízást kapott az NBH-tól. Az előzetes "vizsgálatok" szerint a PC olyan munkákat végzett, amik egy részéről nincs kimutatás (nem léteznek, a költségvetés pedig magánzsebekbe vándorolt), a többi részét pedig az NBH alapból el tudja végezni. Továbbá: a megbízást részleteiig menően államtitokká nyilvánították. Ez utóbbi evidens célja, hogy a gazdasági bűntettek és a Btk. szerint a kémkedéstől a hazaárulásig terjedő, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő bűntettek eltussolásra kerüljenek.

A Political Capital londoni székhelyű cég, és számos iker-leányvállalatot működtet. Ezek mindegyike nonproduktív munkát végez. Állami és szintén titkosszolgálati bűnszervezeti megbízásokat kap és végeznek, melyek másik részét tehát a nagytőkés, globalista betelepülők és multimilliárdos tömeggyilkos terroristák rendelik és fizetik.

A PC-ről nem írják le, hogy titkosszolgálati információkkal és államtitkokkal kereskedik, további feladata pedig az állammal kokettáló multinacionális globális bűnszervezeti hálózatok gazdasági és hatalmi hegemóniájának bűnügyi szervezése, és ugyanilyen gazdasági és hatalmi érdekekért végzett felforgató tevékenysége. Fő tevékenységeik közé tartozik a pénzmosás és más lokális, és főleg globális gazdasági bűntettek eltussolása, és a PC pénzmosodaként való működtetése.

A PC és ugyanolyan leányvállalatai haszontalan tevékenységet végeznek, amiket minden kormány és gazdasági bűnügyi érdekcsoport el tud végezni, viszont a PC-be pumpált közpénzek és multinacionális gazdasági bűnügyi érdekpénzek biztosítják az állami és monetáris bűnszervezeti lobbik és érdekcsoportok egymást kiszolgálását, lefizetését és megvesztegetését. A PC-vel állami pártpénzek cserélnek gazdát nagytőkés oligarchákkal és viszont, valamint ezek kombinációi.

A PC azért hozott létre ugyanolyan haszontalan és ugyanolyan financiális és személyi hátterű hasztalan és egysíkú leányvállalatokat, hogy ezzel egyrészt jobban próbálja stabilizálni saját gazdasági és politikai befolyását, másrészt a bűnszervezeti érdekcsoportok és lobbik egymás közötti üzleti, megvesztegetési stb. tranzakcióihoz, pénzmosáshoz, továbbá a lakossági adóvagyonok kipumpálásához és eltüntetéséhez megfelelő mennyiségű álszakmai fedőszervezetet biztosítson. Ezekben éppen úgy tüntetik el az közpénz-milliárdokat, ahogyan a BKV esetében tették. A PC egy nagy gazdasági bűnszervezeti szivattyú, amely nagyon sok pénz eltüntetésével az egyes bűnszervezeti állami terroristáknak ehhez képest csekély vagyongyarapodást biztosítson. Azaz ahogy a többi gazdasági bűntett esetében: egy miniszter azért szivattyúz ki korrupciós bűntettekkel pl. 100 milliárd forintot az államkasszából, hogy a következő választásokon további 10 millió forinttal támogassák a választási kampányát, és csak esetleg, azaz ha a másik gazdasági bűnöző fél tartja a megállapodást.

Ha nem tudnám éppen úgy, mint a Political Capital, hogy az NBH és Juhász Gábor titokminiszter bűnöző, terrorista és tömeggyilkos, nemzet- és Emberiségáruló, ahogy a PC is, akkor meg is kérdezném, mint szakértőt a Political Capital-t, meg az NBH-t, miért nem engem bíztak meg olyan nemzetstratégiai és médiaelemzésekkel, amelyeket amúgy is ingyen végeztem volna el, pillanatok alatt, mint eme elemzést, azaz velük szemben abszolút kerülve minden virtuális mesét és politikai ábrándot, vagy gazdasági bűnözői pótcselekvést, ahol százmilliókba és milliárdokba kerülnek olyan elemzések, amiket aztán szó szerint soha, senki nem olvas el, továbbá amelyeket - ahogy a napi hírekből ugyanilyen pénznyelő szervezeteknél kiderül - soha, senki nem írt meg.


Molnár F. Árpád keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.
(A felvételt Varga Szibilla, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője készítette 2010-ben.)
(A kép teljes méretéhez kattintson rá!)

 

Azt is megkérdezném a PC-től, ugyan szakértsen már médiaszakértőként arról, mi a Hírháttér, milyen tevékenységet és milyen háttérből folytat, hogy világelső lett számos kategóriában, ezért a PC-t fizető százmilliárdosok közölték a debreceni terrorista vállalkozókkal és ügyvédi kamarával, hogy ezt ők nem engedik meg, ezért a Hírháttért fel kell számolni, milyenek a Hírháttér nemzetstratégiai és a Föld lakosainak tömegpusztításai elleni, abszolút adekvát elemzései, és hogy-hogy ehhez az NBH úgy viszonyul, hogy a PC-t százmilliókkal tömi, a Hírháttér ellen pedig házkutatásokat, elhurcolásokat, koncepciós és leplezetlen tömeggyilkos hatású bűnpereket, és szándékosan felépített és a lakosság orra előtt végrehajtott, a PC-t álszakértésekre és terrorizmusra lefizetve globális tömegpusztító és nemzetelvesztő bűntetteket követ el, amelyekhez képest a World Trade Center és a Pentagon stb. elleni önmerényletek semmik lesznek, és ezt már mindenki tudja.

A következő felvetés már ezekből és válaszaikból, valamint az eddigi halottak ezreiből, és az ezt követő, világszerte meggyilkolt és halomra népirtott tömegekből adott!:

Kinek van szüksége a Political Capital-re, és biztos, hogy egy is elkerüli közülük azt a vészt, amelyért napi haszonszerzés végett, különösen aljas indokból és célból, az egész Emberiség ellen összefogva, soha nem látott leplezetlen terrorcselekményekben és tömegpusztításokban VÉGLEG LESZEREPELT?!

Következő hírünk:
Miért javasolt követelni a Political Capital mögött álló legfőbb és másodlagos titkosszolgálatnak, hogy Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatójának médiacége, továbbá Spéder Zoltán, a CEMP-csoport és az Index vezetője, Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike vagyonuk jelentős részét a kellemes irányba elmozdító üzleti szerződéseket kössön a PC-vel, vagy a PC mögött álló, itt szándékosan nem konkretizált háttérhatalmi oligarcha szervekkel. Ugyanis nem árt a biztonság, a védelemért pedig súlyos, súlyos, nagyon-nagyon súlyos árat illik fizetni, hiszen a Political Capitalnak, Londonnak, Obamanak és a cionistáknak bizony ennyi bűntett és eltussolás iszonyú sokba fog kerülni, sőt, könnyen várható, hogy pl. Izraelre rekordméretű katasztrofális következményekkel végződik.

Molnár F. Árpád Political Capital-figyelő, oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja

Utóirat helyett:
Mennyit kell fizetni a Political Capitalnak azért, hogy hozzám hasonlóan azonnal kivágja az elemzést, mit jelent az, hogy Echelon-tanú, és kinek kell ezért fizetnie?: Juhász Gábor NBH-jának újabb 200 milliója elég összeg lesz egy rutinelemzéshez, vagy végezzem továbbra is ingyen, Juhász Gábor és családja fejére, valamint a Political Capital vesztére?

(Írta: 2010.02.24.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: index bkv izrael political capital korrupció államtitok terrorizmus pénzmosás pártfinanszírozás megvesztegetés juhász gábor sanoma budapest zrt terrorizmus támogatása cemp közép európai média csoport central european media and publishing százmilliárdos titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter spéder zoltán pénzmosoda

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr961822597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása