HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Erzsébet híd: Feljelentés és vádbeszéd a rendőrség és az áligazságszolgáltatás ellen

2007.11.23. 17:56 Molnár F. Árpád

Erzsébet híd: Feljelentés és vádbeszéd a rendőrség és az áligazságszolgáltatás ellen

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád MP3

2007-11-23.
Molnár F. Árpád
2007 november 23-án, a mai napon kaptam kézhez azt a rendőrségi határozatot, amely hamis vádak alapján a maximális, 50 ezer Ft pénzbüntetésre, kényszermunkára vagy szabadságvesztésre ítélt az október 26-i, erzsébet hídi tüntetés kapcsán, hamis vádakkal illetve. A hamis vádakat annak ellenére egytől egyig, az utolsó pontig jóváhagyták és megerősítették, hogy ártatlanságomat filmfelvételekkel szerettem volna alátámasztani, és bizonyítékaimat halmozottan a bűnöző hatóság figyelmébe ajánlottam szóban és írásban egyaránt.

A rendőrök ellen feljelentéssel élek, és a Kedves Látogatók számára letölthetővé, korlátlanul másolhatóvá és terjeszthetővé teszem azt a vádbeszédet (mostantól halmozottan ez következik), amely a bűnszervezetként tevékenykedő rendőrség és áligazságszolgáltatás elleni vádakat tartalmazza, s melyet csatolni kívánok a rendőrök és a bűnszervezet formájában működő rendőrség ellen hamis vád miatt tett feljelentésemhez. A felvételt eljuttatom továbbá megannyi médiumnak, emberjogi szervezetnek, az ORFK-nak, az NBH-nak, a Legfőbb Ügyészségnek, és az Országgyűlés politikusainak.

Miről mesél a CIA magyar osztálya, mit rögzített az Echelon olajügyekről és politikai gyilkosságokról: azaz ZÉRÓ TOLERANCIA A POLITIKAI SZERVEZETT BŰNÖZÉS ELLEN !

Továbbra is várva mindenki bármi módon való jelentkezését az állami szervezett bűnözés tagjairól és ügyeiről való információátadás és segítségkérés céljából:
Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

2 komment

Címkék: anglia mszp maffia usa franciaország cenzúra isten kanada izrael szabadság demokrácia cia zsidó gyurcsány ferenc rendőrállam orbán viktor gyilkosság rogán antal alkotmány horn gyula lendvai ildikó lehallgatás kereszténység nemzetbiztonság gergényi péter teve utca szólásszabadság ávh nbh megfigyelés kínzás diktatúra kuncze gábor emberi jogok vérengzés nsa bene lászló burma becsület titkosszolgálat tényfeltáró orfk bűntett bűncselekmény btk bűnszervezet szabálysértés országgyűlés hamis vád állambűnözés despotizmus fejbelövés médiabűnözés szervezett bűnözés jézus krisztus molnár f árpád politikai bűnözés oknyomozó rendőrbűnözés kaiser ede tánczos gábor nemzeti nyomozóiroda kényszervallatás gazságszolgáltatás médiacsőcselék 2006 október 23 zéró tolerancia politikai gyilkosság rszvsz tüntető önkény szélsőségesek betechnikázás életfogytiglan nsz nemzetbiztonsági szakszolgálat alsóbbrendűség felsőbbrendűség keresztyénség sortüzesek áligazságszolgáltatás tömegmészárlás fehérgalléros bűnözés pintér sándor csonttörők dénes gábor nagy babilon tisztesség titkos információgyűjtés nni bizonyítékeltüntetés kuzma mihály pusoma dénes politikai üldözés bizonyítékmegsemmisítés legfőbb ügyészség erzsébet híd blokádja fidez elektrosokk kemény olga rendőrfőhadnagy fajelmélet állami trógerek eltussolás rendőrgyilkos rendőrség nagy zoltán rendőralezredes v kerületi rendőrfőkapitány szociopaták pszichopaták pénzesné kiss edit rendőr őrnagy bűnöző alkatú pszichopaták nyomozati anyagok fasfelmetsző jack fehérre meszelt sírok hrubenák joakim 2007 október 26

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr29239603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.11.23. 23:32:46

Drága Emberevő, csak ilyen nagybetűkkel írva, ahogyan tetted: azért ennél több szakmai megjegyzés kellene, ha ártatlanul bebörtönzöttekről és legyilkoltakról hallasz; kissé több szociális érzékenység, amennyi egy emberevő, húsevő förtelmes állatba szorul, amennyi a REBISZ-ben,. meg a nyugdíjas asszonyok arcát vérbe borító, vérbe mártó rendőrállatoknak van. Megértem, ha egy a vér, egy a becsület jelszavával a Számodra olyan szimpatikus tömeggyilkos pszichopata bűnöző, ama Hannibál, a kannibál szolidáris a szintén vérontó, fejbelövő, szemek csarnokvizét folyasztó, tüdőlövéssel tüdőt vért szivárogtató közveszélyes bűnözők iránt, de tán a kommentárt tekintve még egy önmagát húsevő vadállatnak nevező Hasfelmetsző Jack is igényesebb annál, mint Gyurcsány hannibalista, vérengző, rosszindulatú, vérontó, hamisan vádaskodó förtelmes és ijesztően sötét és kővé dermedten, jéggé fagyott lelkű, üveges szemű férgei.

Ha tudsz bizonyítékokat arra nézve, hogy a rendőrbűnözők kivizsgálták az ügyet, megvizsgálták a videofelvételeket, és volt annyi közük a törvényekhez, amennyi Hannibál Ferenc, azaz Gyurcsány Lechter emberevő tanítványainak, akkor tárd fel a tényeket. Ha nem tudsz ilyenekről, mégis ártatlanok elleni állami vérperekért lihegsz, mint egy ávós rákosista söpredék, és zavar a csontropogás ellen, és a nyugdíjas idős asszonyok arcának vérbe borítása ellen való szólás, akkor pedig kotródj innen az állami disznóólba, ahol sem alkotmányosságból, sem törvényes szellemből, sem altruizmusból, sem emberségből nincsen egy jottányi sem. Itasd az ártatlanok vérével az ördögöket, és tisztulj az igazság és az emberek szeretőitől.

Na lódulj arról a hegyről lefelé, amelyről a Jézus Krisztus Jelentette Ki, hogy az erkölcs láttán a disznócsorda mind együtt kezd vágtatni, meg sem állva a számukra végzetes halál taváig, ahol az erkölcsi pusztulással a lélek is a kárhozatba vész.

Jó éjszakát. Villanyoltás. Gyurcsány biztosan kínál még abból a lopott almából.

Molnár F. Árpád, a fasizmus és az ártatlanok elleni brutalitás egyre hangosabb szószólója és képviselője.
hirhatter.t35.com
süti beállítások módosítása